Info

TV-bönderna

I podcasten TV-bönderna eftersnackar vi TV4-programmet Bonde söker fru. Hör initierade analyser, skvaller, spekulationer och funderingar kring programmet blandat med hårda fakta. TV-bönderna är LRF Medias podcast. Medverkar gör Camilla Olsson, Anna Nilsson, Linda Grimstedt och Annika R Hermanrud. Podcastens musikjinglar har gjorts av Magnus Haraldsson, Reaktor Sydost. Nytt avsnitt kommer varje torsdag förmiddag.
RSS Feed
2016
December
November
October
September


2015
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1

TV-bönderna är podden där vi eftersnackar Bonde söker fru. Varje vecka kan du höra våra initierade analyser, spekulationer och fakta.

Dec 21, 2016

Hyllningar, inspirerande deltagare och sista avslöjandet för säsongen. TV-bönderna hittar också ett möjligt dubbelbröllop och relationsskeptiker i veckans avsnitt av Bonde söker fru. Dessutom skickar vi med en önskelista inför nästa års säsong av programmet.

Dec 14, 2016

En rekordspaning, en fullfjädrad realitystjärna och full jackpot! TV-bönderna gör intressanta analyser i veckans avsnitt och funderar också på hur lyckad en gemensam semesterresa är och hur packning kan vara en kärleksförklaring.

Dec 7, 2016

En match made in heaven, magiska känslor, mygginferno och ett kärleksvrål. TV-bönderna hittar många spännande detaljer i veckans avsnitt. Vi gör intressanta djupdykningar i ödets nycker och upplever en känslomässig berg-och-dalbana!

Nov 30, 2016

Ett glödande, sprakande och rafflande avsnitt! TV-bönderna hittar konfrontation, känslokranar och kamouflage bland deltagarna. Vi funderar också över lex Markus/Sebastian och känner på en stämning som går genom rutan.

Nov 25, 2016

Ett triangeldrama vi inte fick se i Bonde söker fru och spännande händelser bakom kulisserna. Tidigare deltagarna Sandra Karlsson och Carina Tropp berättar om hur de hittade kärleken till varsin lantbrukare i TV-programmet och hur det är att plötsligt bli kändis i byn.

Nov 23, 2016

TV-bönderna går all in i detta avsnitt. Vi bjuder på kyssanalyser, missade chanser och en efterlängtad comeback! Dessutom blir det diskussioner kring dansgrepp, att krama sig själv och funderingar på hur produktionen hittar deltagarna.

Nov 16, 2016

Handlingstrick, en eventuell missbedömning och en dumpningsplats. I veckans avsnitt gör TV-bönderna spaningar på gårdarna och i böndernas relationer. Vi hittar också en smarrig blåbärspaj som väcker nyfikenhet!

Nov 9, 2016

En gråtare, en som är all over the place och en ny dark horse. Veckans avsnitt av Bonde söker fru har tagit en ny vändning som TV-bönderna analyserar på djupet.

Vi ser också ett nytt sätt att komma in i både verksamhet och hjärta, hittar gos och funderar över ljudpåläggning.

Nov 2, 2016

Hångel, guldkant och en pöss! TV-bönderna gör en djupanalys av veckans avsnitt av Bonde söker fru och diskuterar vikten av att sälja in sig själv, olika trick och tycker att deltagarna borde dra lärdom av House of Cards. Dessutom gör vi en riktig pudel!

Oct 26, 2016

TV-bönderna anar en möjlig skräll och funderar över hur bra hundtrick funkar numera. Dessutom gör vi en kram-spaning och analyserar en glasgarderob.
Veckans avsnitt bjuder också på tydliga ledaregenskaper!

Oct 19, 2016

När man tror att allt redan är sagt om veckans avsnitt av Bonde söker har TV-bönderna ännu mer att säga. Det handlar om svåra gruppdejter, kärleksstrategier, charmtapp och vikten av att utforska sina känslor. Är det verkligen bra att visa allt? Och vilket försprång har egentligen Bertil?

Vi går också vidare med namnmysteriet och är ett steg närmare lösningen.

 

Oct 12, 2016

Kärleksnatt på slottet, eller? Dramat inför speeddejterna på Sundbyholms slott är i full gång – minst sagt.

Sällan har TV-bönderna sett sådan catfight på bästa sändningstid tidigare. Samtidigt konstateras att all kärlek är bra kärlek men och på något sätt kommer också Beverly Hills in i bilden.

Det här är ett fullspäckat avsnitt av TV-bönderna!

Oct 5, 2016

Speeddejter, gamla TV-bekantskaper och en upprättelse. TV-bönderna fortsätter att göra djupdykningar i Bonde söker fru. I veckans avsnitt avslöjar vi också vad som egentligen hände på tåget.

Sep 28, 2016

Säsongspremiär för Bonde söker fru! TV-bönderna ger sig i kast med årets bönder och hittar tvillingtrick, riktiga bönder och kanske århundradets kärlekshistoria.

Analyser och spaningar från årets första avsnitt står i fokus. Men vi gör också flera spännande avslöjanden.

Sep 22, 2016

I Bonde söker fru-säsongen 2015 var det ett par som lyste starkare än alla andra. Stefan Hildingsson och Hanna Sundins kärlek till varandra gick inte att ta miste på.

Men vad hände när kameran var avstängd? Här avslöjar Stefan när han fick syn på Hanna för första gången (och det var inte i tv-programmet). Paret berättar också om framtiden och hur det är att vara offentlig med sin kärlek.

Dec 16, 2015

Vad är motorn i ett förhållande och hur smärtsamt kan ett avslut bli? TV-bönderna analyserar hopp om framtida kärlek hos Daniel och Alexandra och funderar över vad kroppsspråket säger.

Vi går också loss på idéer om vad som väntar Stefan efter succén i Bonde söker fru, analyserar mysteriet Markus och undrar om Pontus äntligen har mött sig själv.

 

Dec 9, 2015

Kärleksresor som flammar och hjärtan som slår dubbelvolter, eller?

Bönderna ska nu lära känna sina valda partners lite närmare men frågan är hur det går. Är Marcus och Isabell på samma ställe i relationen och vad händer med Pontus när tävlingsmomentet har försvunnit?
Stefans relation ser ut att gå på räls men vad döljer sig bakom fasaden och vilka varningstecken anar TV-bönderna hos Daniel och Alexandra?

Dec 2, 2015

Slutvalen är gjorda och kärleken har drabbat bönderna, eller?
Marcus har haft fler chanser än någon tidigare deltagare, Pontus val kanske inte vann högsta vinsten och Daniel verkar helnöjd med sin kärlek. Stefan däremot verkar ha drabbats av två kärlekar... TV-bönderna gör en insats i kärlekens tecken!

 

Nov 25, 2015

Som aldrig förr har det badats i den här säsongen av Bonde söker fru. Men vad är det som bubblar under ytan? TV-bönderna tittar närmare på Marcus och Pontus baddejter och funderar på vem det är som faller för vem.

Hos Daniel är valet klart. När det ska lagas lasagne kan allt ställas på sin spets och hur var det egentligen med romantiken?

Stefans kärleksbomb var det inte heller någon som missade. Logdansen fick ett snöpligt slut och TV-bönderna har ett avslöjande om kärleken Hanna.

Nov 18, 2015

Nu börjar det bli klart vilka tjejer som böndernas hjärtan klappar lite hårdare för. Men det visade sig inte vara helt enkelt. TV-bönderna djupanalyserar dramat hos Daniel och funderar på om bekräftelsebrist bidragit till stämningen hos honom.

Marcus verkar noggrant ha följt en kärleksplan, både med och utan munskyddet. Nu kan TV-bönderna avslöja varför han delvis dolde ansiktet i förra avsnittet.

Hos Stefan slog kärleksblixten ned och lyste upp hela rutan. Vi funderar kring det uppenbara valet vid brädhögen. Och hos Pontus var det svåra kval mellan tjejerna och hästarna. Men varför tvingades han att välja?

Nov 11, 2015

Är det alltid bra att få det man önskar sig? TV-bönderna ställer sig frågan och tittar närmare på Pontus val av tjejer.
Hos Marcus flyttade ytterligare en tjej in. Men vad han verkligen känner är svårt att tyda. TV-bönderna gör ett försök och funderar på hur stor inverkan ett munskydd kan ha.
Stefan gjorde ett modigt val. Men hur kommer hans blivande förhållande att se ut? TV-bönderna tittar också närmare på stämningen hemma hos Daniel. Är det kanternas form som gör det?

Nov 4, 2015

Val och eget val. Bönderna har börjat skicka hem tjejer men hästbonden Pontus fick inte välja själv.

TV-bönderna analyserar stämningen närmare på gården och funderar över "Pontusfällan". Vi funderar också kring bordsskick, produktionsmiss och var Daniels och Marcus hjärta hör hemma. Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt av TV-bönderna!

 

Oct 28, 2015

Marcus tjejer får beskedet att ännu en tjej ska komma till gården - om några dagar. Hur mycket kan gränserna för programformatet egentligen tänjas?
Vi bjuder också på ett spännande skvaller från tidigare säsonger. En sak som kan vara förklaringen till varför Marcus fick skicka hem sina brevskrivare och göra ett helt nytt försök.
På Daniels gård hängde kyssen i luften när han tog en av tjejerna på promenad. Samtidigt verkar den klassiska mataffärsdejten den här gången vara en dålig idé.
Pontus får det kämpigt när fyra starka tjejer kräver att han öppnar sig. Visar sig stallbackens prins egentligen vara en stenhård avocado?
Och den som verkligen fått tjejerna på fall är Stefan som också blir den första bonden att skicka hem en flicka.
Allt det och mycket till kring Bonde söker fru diskuterar vi i TV-bönderna.

Oct 21, 2015

Äntligen glittrar det i Marcus ögon, Stefan visar stolt upp sin gård och Pontus bjuder tjejerna på ett dopp i poolen. Men vad är det egentligen som händer hemma hos Daniel? TV-bönderna analyserar allt som hänt i veckans avsnitt av Bonde söker fru.  

Oct 14, 2015

Marcus skickade hem samtliga tjejer från gruppdejten i Bonde söker fru och bjuder in sju nya till gården. I TV-bönderna analyseras beslutet - var det så spännande som utlovats och kan det öppna upp för ett nytt upplägg i kommande säsonger?
Stefan Hildingssons favoritfilmer är ett annat ämne som avhandlas i eftersnacket till Bonde söker fru, vilket för samtalet in på dans, gnussande och stora meloner. Det spekuleras också kring en "dark horse", en tjej som plötsligt kliver fram och kanske blir den som vinner bondens hjärta i slutet. Vem det kan vara avslöjas i podden.
Pontus Hugossons tjejer tycker själva att de är lika varandra och TV-bönderna funderar på vad som skiljer Pontus tjejer från Stefans. Linda Lindorffs lite hårda attityd mot Pontus får också en analys.
Naturguiden Daniel Johansson är säker på sitt val och får med sig en lycklig Tina till gården. Men kan hennes målmedvetna attityd skrämma bonden?

1 2 Next »