Info

TV-bönderna

I podcasten TV-bönderna eftersnackar vi TV4-programmet Bonde söker fru. Hör initierade analyser, skvaller, spekulationer och funderingar kring programmet blandat med hårda fakta. TV-bönderna är LRF Medias podcast. Medverkar gör Camilla Olsson, Anna Nilsson, Linda Grimstedt och Annika R Hermanrud. Podcastens musikjinglar har gjorts av Magnus Haraldsson, Reaktor Sydost. Nytt avsnitt kommer varje torsdag förmiddag.
RSS Feed
2016
December
November
October
September


2015
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1

TV-bönderna är podden där vi eftersnackar Bonde söker fru. Varje vecka kan du höra våra initierade analyser, spekulationer och fakta.

Oct 14, 2015

Marcus skickade hem samtliga tjejer från gruppdejten i Bonde söker fru och bjuder in sju nya till gården. I TV-bönderna analyseras beslutet - var det så spännande som utlovats och kan det öppna upp för ett nytt upplägg i kommande säsonger?
Stefan Hildingssons favoritfilmer är ett annat ämne som avhandlas i eftersnacket till Bonde söker fru, vilket för samtalet in på dans, gnussande och stora meloner. Det spekuleras också kring en "dark horse", en tjej som plötsligt kliver fram och kanske blir den som vinner bondens hjärta i slutet. Vem det kan vara avslöjas i podden.
Pontus Hugossons tjejer tycker själva att de är lika varandra och TV-bönderna funderar på vad som skiljer Pontus tjejer från Stefans. Linda Lindorffs lite hårda attityd mot Pontus får också en analys.
Naturguiden Daniel Johansson är säker på sitt val och får med sig en lycklig Tina till gården. Men kan hennes målmedvetna attityd skrämma bonden?

0 Comments
Adding comments is not available at this time.