Info

TV-bönderna

I podcasten TV-bönderna eftersnackar vi TV4-programmet Bonde söker fru. Hör initierade analyser, skvaller, spekulationer och funderingar kring programmet blandat med hårda fakta. TV-bönderna är LRF Medias podcast. Medverkar gör Camilla Olsson, Anna Nilsson, Linda Grimstedt och Annika R Hermanrud. Podcastens musikjinglar har gjorts av Magnus Haraldsson, Reaktor Sydost. Nytt avsnitt kommer varje torsdag förmiddag.
RSS Feed
2016
December
November
October
September


2015
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1

TV-bönderna är podden där vi eftersnackar Bonde söker fru. Varje vecka kan du höra våra initierade analyser, spekulationer och fakta.

Oct 7, 2015

Är alla bönder ärliga med sina avsikter i Bonde söker fru? TV-bönderna har hittat en möjlig förklaring till varför den populäraste egentligen är med. 
Bonde-Marcus medverkan håller på att rita om reglerna för Bonde söker fru. Vi fortsätter vår analys om vad som kommer att hända honom och tror oss pricka rätt...
Älgbonden Daniel fortsätter att vara uppstyrd när det är dags för gruppdejt, men är han för strukturerad när det kommer till kärlek? TV-bönderna spekulerar och ger honom en del tips på vägen.

0 Comments
Adding comments is not available at this time.